Første dagen i Bergen – Akvariet + bildedryss

Da er vi endelig tilbake til leiligheten til tanten til Elias hvor vi skal være til imorgen. Idag har vi gått så sykt mye så det å sette seg ned nå var ganske så digg. Vi har vært ute i hele dag og været i dag har vært helt nydelig så vi var veldig heldige med været her i Bergen.

Så nydelig vær, masse turister også utrolig koselig å gå rundt i byen å se på alt. Vi har var først idag på Akvariet, var vell der ca 2 timer eller noe. Begrenset hvor lenge man orker å være der, jeg selv har gledet meg veldig til det men ble litt skuffet da jeg så det i virkeligheten. Har sett alt på tv og der virker jo alt mye større enn det egentlig er. Men det var utrolig fint og koselig det vi så der inne liksom så det er å anbefale om man først er her i Bergen.

Spiste en digg og enkel lunsj på Egon før vi gikk litt rundt på alle disse sentrene her i byen og kjøpte litt småting men ingen shopping vil jeg si. Vi har hatt en utrolig fin dag, nå skal vi ut å kjøre en tur og Elias skal ta meg med på et sted han har snakket masse om så jeg er spent på å se fordi jeg er sykt kresen på kebab.

Håper dere liker bildene fra dagen vår her på bloggen. Følg meg gjerne på snapchat @jonasstarodden for å følge meg på hele turen. 

Vi blogges fininger♥

Det var en liten visning med sjøløver og de er så sykt søte og gøy å se hvordan de som jobber der trener de og hva de faktisk får til.Pingviner er så sykt søte, mine favoritter i parken tror jeg.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg