DET ER IKKE BARE LUKSUS Å FÅ TING GRATIS

Idag tenker jeg å ta opp noe som er veldig nødvendig og etterspurt føler jeg selv hvertfall. Jeg selv har jo ikke vært inne i dette så lenge som mange andre, men føler at jeg har kommet så langt at jeg kan si noe hvertfall. Mange tror at det å jobbe med sosiale medier og få ting gratis bare er luksus men det er det ikke. 

🌸 Alt man få sponset må man skatte av. Alle produkter man får må man selv ta ansvar for å skrive opp det man får også skrive det opp på skatten når oppgjøret kommer. Da må man betale en viss prosent av verdien av produktene til skatt. Selvom vi får produktene gratis så går de som en type betaling. Penger går jo også som betaling og det må man jo også skatte av selvfølgelig. Og hvor mange følgere du har har liksom ikke noe å si på om du må skatte av produktene eller ei, uansett. Samme om man driver med sosiale medier som hobby eller jobb.

🌸 Annonsemarkeing har jo bare blitt strengere og strengere nå. Det er jo noe man må forholde seg til og bare gjøre rett og slett. Jeg selv føler meg ganske så flink til det. Det er jo lov å glemme men nå skal alt markeres så tydelig i så og så mange sekunder osv. Reglene for dette står ganske tydelig på forbrukerområdet sine nettsider. Ser jo fortsatt at mange bruker ord som ikke skal brukes også, men det får nå være dems sak. Ordene som er godkjent i norge er jo nå “annonse & reklame” det er det vi skal bruke. Så dette er en annen ting å tenke på. 

🌸 Avtaler og kontrakter er jo også en del av jobben. Mange bedrifter lager klare avtaler med tid og hva som skal postes. Noe jeg personlig liker og det sier jo litt om at bedriften er en seriøse de er også. Det å da holde sin del av avtalen er jo utrolig viktig så kunden blir fornøyd med jobben du gjør. De du gjør jobber for blir jo dine kunder.

🌸 Eget firma er også en del av pakka. Det er lurt å opprette et enkeltpersonsforetak for da er det lettere og holde styr på regnskapet osv. Det er jo en del i seg selv så man får velge om man vil gjøre det selv eller skaffe seg en regnskapsfører som gjør alt for deg. Da skal jo de ha noen kroner for jobben så man får jo velge hva man vil legge i det.

🌸 Holde seg aktiv på alle kanaler så og si 24/7 er jo også en del av det å være en influencer. Det er utrolig gøy men man merker jo det at noen ganger er man så sliten at man nesten ikke vet hvor man skal gjøre av seg. Det er viktig å være så aktiv man klarer og har energi til for å holde tallene sine oppe på et nivå hele tiden.

Jeg selv elsker å jobbe med sosiale medier og syntes det er kjempegøy. Det er jo krevende til tider men føler nå selv at jeg har kommet inn i en fin rytme og klarer å poste så jeg holder tallene mine oppe og selv er fornøyd med det gjør. Men som jeg sa så kjenner man at til tider at det blir litt mye. Men er så sykt takknemlig for at dere er så gode og snille med meg. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg