HELGENS PLANER OG ØNSKER FRA LOUIS VUITTON

Hei alle fine ♡

Nå er det endelig snart helg, og jeg har faktisk fri i helgen. Kan ikke huske sist jeg hadde hele 3 dager fri. Jeg skal ikke jobbe igjen før på tirsdag men starter ikke før sent så nesten fire dager med fri. Jeg har ikke så veldig mye planer egentlig annet enn å slappe av og nyte fridagene. Dagene går alltid så sykt fort når man ikke skal jobbe. Jeg skal til Oslo en tur på lørdag og prøve noen sko jeg ønsker meg, vil prøve de før jeg faktisk skal kjøpe og evt spare opp til de. 

Alle har vell skjønt jeg liker å skjemme bort meg selv litt? Jeg jobber for det og kan kjøpe det jeg ønsker meg. Driver å lager et innlegg med ting jeg ønsker meg fra Louis Vuitton faktisk. De har så sykt mye fint, selvom ting koster mye der. Men er bare å ønske seg det nok og spare litt hver måned så har man det man ønsker seg. Kan jo vise dere alle sammen hva jeg ønsker meg, de er så sykt fint. 

Disse heter “Desert Boot” og er så sykt fine nå på høsten og starten av vinteren. Kan jo bruke disse på vinteren også men kanskje ikke om det er flere meter med snø. Prisen på disse er jeg litt usikker på men jeg tipper rundt 9000kr så jeg får bare begynne å spare. Er jo flere ting jeg ønsker meg der men hva er jeg litt usikker på. Vil ha en liten lommebok og en mindre veske som jeg kan ta med når jeg skal litt mindre ting liksom. Den jeg har nå er ganske stor men jeg elsker den, perfekt for en dag i byen og alt mulig. Men en litt mindre skulderveske hadde vært fint etterhvert også.

Nå sitter jeg hjemme og er ganske redusert etter denne uken som har gått så altfor fort. På lørdag skal jeg også filme min første video til youtube og hva det blir vet jeg faktisk ikke hva skal være. Så om dere har noen ønsker så skrik ut. Video kommer på søndag om alt går etter planen i hodet mitt. Gleder meg utrolig mye til å filme, redigere og lage bra innhold for dere.

Nå står det ansiktsmaske og en avslappende kveld i vente her hos meg. Håper dere får en fin kveld!

Vi blogges ♡

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT HER

2 kommentarer
    1. Jeg har fulgt deg i litt over et år nå, fordi jeg synes du til å begynne med var morsom og spennende. Men nå som du fronter både botox og et ekstremt kjøpepress, må jeg si jeg er skuffet. Ikke fordi du unner deg selv dyre ting, men måten du viser det frem på (du er selvfølgelig ikke alene om å gjøre dette). Det blir helt feil å skulle følge noen som fronter det som gjør at unge mennesker sliter i dag! Om du ønsker deg flere følgerne burde du gjøre noe annet enn å fronte noe som får andre til å føle seg dårligere enn deg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg