Har jeg ikke gjort dette hundre ganger før?

  • 17.04.2017, 17:15

Hei alle sammen! 

Jeg spurte dere på snapchat igår om det var stemning for at jeg skulle starte en blogg? Og ja det var det vettu. Dette her har jo jeg som det surrehuet jeg er prøvd på hundre ganger før. Jeg hadde en periode hvor jeg var flink og blogget men så dabber det av. Men nå har jeg masse motivasjon og er så innstilt på å kunne blogge. Så nå tenkte jeg bare at jeg fikser litt på denna bloggen også setter vi gang! Så jeg håper så inderlig at jeg klarer det den gangen her. Jeg syntes jo det er kjempegøy å kunne dele erfaringer og produkter jeg elsker med dere, og ikke minst hjelpe dere om det er noe dere lurer på. 

Dere må gjerne hjelpe meg med åssen innlegg dere vil lese og hva som vil falle i smak, sleng igjen en liten kommentar! Jeg har jo en youtubekanal også og det er mange om spør meg når det vil komme en ny video, og det kommer iløpet av neste uke vil det komme en ny video. Dere kan gjerne kommentere åssen videoer dere ønsker å se på youtube. Jeg har veldig mange ideer i hode mitt men litt ny input er alltid bra for et surrehue som meg!

Jeg er jo i full jobb som servitør og da er det ikke alltid sminke kommer i første rekke. Men nå har jeg fått nye vakter så har mer fri så får da mer tid til det jeg elsker å drive med. Så jeg skal prøve å få oppdatert dere så ofte som mulig. Jeg har åpen snapchat så si hele tiden så dere kan jo adde mer der? ?> jonasstarodden 

Jeg lukker snappen i ny og ned når jeg skal jobbe med blogg og youtube for da klarer jeg å konsentrere meg mye bedre enn jeg gjør hvis jeg har den åpen og det tikker inn snaps hele tiden. Men utenom det har jeg den åpen hele tiden og svarer dere når jeg rekker det. Og jeg er så sykt glad og takknemlig for at vi har blitt så mange på snapchat, det er jo der jeg er mest og instagram. Jeg har begynt å vlogge store deler av dagen min hver dag og det er veldig gøy. Og på 2 uker så har snapchatfamilien vokst med 900 personer, noe som er helt sykt! Jeg skal satse litt på youtube og håper den vil vokse litt også men er veldig nærme 1000 der nå. 

Men sleng gjerne igjen en kommentar på hva du vil se her på bloggen og youtube så blir jeg veldig glad!

Håper alle nyter siste fridagen i påsken!

- Jonas Star

Sandra Pedersen

17.04.2017 kl. 19:59
Gleder meg til å lese bloggen din videre, lykke til <3

Tuva

17.04.2017 kl. 22:00
Kan du lage et innlegg, vlog eller hva som helst om tatoveringene dine? Det hadde vært gøy :)
Jonas Star Odden

Heisann! Jeg er en åpen homofil gutt som blogger om mitt liv, skjønnhet, mote og egentlig alt som foregår i mitt liv. Håper du koser deg med min blogg og send meg gjerne en snap eller mail ved spørsmål/spons!

Search

Bloggdesign

hits